Εκτύπωση

Εταιρεία

 meleti 

Η εταιρεία GrouProject είναι Τεχνική – Εμπορική – Εισαγωγική & Εξαγωγική Εταιρία, που δραστηριοποιείται στις κατασκευές τεχνικών ιδιωτικών & δημοσίων έργων καθώς και στον κλάδο της εμπορίας συστημάτων εξοπλισμού κτιρίων, κτιρίων γραφείου, αμφιθεάτρων και βιομηχανοστασίων.

Η GrouProject μετά από 20 χρόνια εμπειρίας , διαθέτει όλη την τεχνογνωσία και τη δύναμη να προσφέρει προϊόντα και κατασκευές (ανακαινίσεις , διακοσμήσεις , κατασκευές ιδιωτικών δημοσιών κτηρίων κ.τ.λ. ) τέτοιες ώστε να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των επαγγελματιών, που απαρτίζονται από αρχιτέκτονες , πολιτικούς μηχανικούς εμπόρους σιδηροκατασκευαστές, βιομηχανικές μονάδες, , κ.α. αλλά και ιδιώτες ως προς την ποσότητα αλλά και την ποιότητα, με τα καλύτερα standards.

Η φιλοσοφία της GrouProject είναι η εξυπηρέτηση και η κάλυψη των αναγκών όλων των παραπάνω επαγγελματιών με προϊόντα άριστης ποιότητας. Αυτό επιτυγχάνεται με την αρμονική συνεργασία της εταιρίας και των πελατών της αλλά και με τις εταιρίες των οποίων τα προϊόντα εμπορεύεται.

Οι αναπτυσσόμενες ανάγκες της αγοράς και ο έντονος ανταγωνισμός, επικέντρωσαν τις προσπάθειες στην έρευνα και ανάπτυξη και κατά συνέπεια στην εμπορία περισσότερο εξειδικευμένων προϊόντων. Η ανάπτυξή αυτή, απέδειξε ότι ουσιαστικό στοιχείο στην επίτευξη στόχων είναι το ανθρώπινο δυναμικό. Άνθρωποι δηλαδή με γνώσεις, προθυμία και υπευθυνότητα ώστε να υποστηρίξουν και να εξυπηρετήσουν τους πελάτες της εταιρίας σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

   grouproject.gr δομικά υλικά θεσσαλονίκη 2013 | info@grouproject.gr 2313 030960 | 6937287820   sitemap